Činjenice RAPIDHOSTER-a

  • Uptime servera ?

Naš uptime je od 99.4% do 100% što zavisi od više faktora, radova na serveru, datacentar linka, linka provajdera. Softverski i hardverski firewall sistemi su aktivni kao i zaštita sajtova od malicioznih skripti tako da je sve podređeno kvalitetnijem web hosting iskustvu.

Detaljnije
  • Podrška ?

Dobijate i više podrške nego što smo dužni da Vam obezbijedimo i što je najvažnije, kontakt sa klijentom nije zvaničan i automatizovan, već prijateljski sa  profesionalnim manirima. Naša podrška je strpljiva i spremna da Vam približi sve naše usluge i objasni na najjednostavniji način.

Detaljnije

 

  • Gdje, šta, kako ?

Serveri se nalaze u Altus DC (LU) ili Hetzner DC (GER) u Evropi. Svi naši serveri su opremljeni i7 Xeon procesorima, 24 GB DDR3 i više, 1x2 TB HDD. Datacentar je povezan sa 200 GBit, a serveri sa 1 gbps ka Evropi što garantuje rapidan pristup.

Detaljnije
  • Test nalog i povrat novca

Ukoliko imate zakupljen domen, a nemate hosting i ne bi željeli da se prevarite u izboru kontaktirajte nas za test nalog od 15 dana. Povrat novca u roku od 30 dana je omogućen (samo za hosting) tako u svakom slučaju nemate šta izgubiti.

Detaljnije
  • Transfer sajta  ?

Imate sajt na drugom hostingu provajderu? Niste zadovoljni kvalitetom hosting usluga koji nudi Vaš trenutni provajder ? Ukoliko su Vam odgovori potvrdni imamo rješenje za Vas ! Iskoristite kod "transfer" pri naručivanju naših shared web hosting paketa (PRO, EXPERT) i dobićete 33% popusta i besplatan transfer Vašeg sajta na naše servere.

  • Kako platiti?

Omogućeno je plaćanje preko svih značajnijih elektronskih servisa (PayPal, Moneybookers, AlertPay), kreditnih kartica (Visa, MasterCard...) preko žiro računa (BiH, Srbija), pošta (CG), Western Union-a, deviznih računa kao i firmanskog računa za kompanije. Sve cijene i predračuni su u € i vrši se konverzija (KM, Din) na predračunu, zavisno od države.